WAVE Slim varavirtalähde, 9 000 MAH, Vaaleanpunainen

Etusivu > Puhelimet ja Tabletit > Tarvikkeet > Varavirtalähteet

WAVE Slim varavirtalähde, 9 000 MAH, Vaaleanpunainen
WAVE Slim varavirtalähde, 9 000 MAH, Vaaleanpunainen
WAVE Slim varavirtalähde, 9 000 MAH, Vaaleanpunainen
Tuotemerkki
Valmistaja
Tuotekoodi
WAVE-POWER-9000-LP
Saatavilla
Saatavilla
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
29,90 €
ALV 24,00 %
24,11 € ALV 0,00 %
kpl

Wave Slimpower on monipuolisilla liitännöillä ja tyylikkäällä ulkoasulla varustettu varavirta, joka tarjoaa runsaasti tehoa ohuessa ja virtaviivaisessa muodossa. Monipuolisilla latausvaihtoehdoilla lataat puhelimet, tabletit ja muut mobiililaitteet missä ja milloin tahansa.
Slimpowerin kiinteällä kaapelilla voit ladata itse varavirtaa tai vaihtoehtoisesti MicroUSB- tai Lightning -liitännällä varustettuja mobiililaitteita. Lisäksi varavirran sivusta löytyvään perinteiseen USB-liitäntään voi kytkeä minkä tahansa USB-latauskaapelin ja ladata mitä tahansa mobiililaitetta. Myös varavirran ulkoasuun ja muotoiluun on erityisesti panostettu.

LATAA KAIKKI MOBIILILAITTEESI
Wave Slimpower varavirta on varustettu aina mukana kulkevalla kiinteällä kaapelilla ja adapterilla, mikä mahdollistaa MicroUSB- ja Lightning -liittimillä varustettujen mobiililaitteiden lataamisen ilman erillistä kaapelia. Kiinteän kaapelin lisäksi lisävirrasta löytyy myös perinteinen USB-liitin, mihin voidaan kytkeä mikä tahansa USB-latauskaapeli.

OHUT JA TYYLIKÄS DESIGN
Varavirran ulkoasuun on kiinnitetty erityistä huomiota. Ohut rakenne, virtaviivainen design, tyylikäs tekstuuripinta ja musta väri pitävät huolen, että Slimpowerilla lataat kaikki mobiililaitteesi tyyliä unohtamatta.

TEHOKASTA LATAUSTA
Slimpower varavirta on varustettu runsaalla akkukapasiteetilla, millä lataa älypuhelimen jopa neljästi tai tablettitietokoneen kahdesti. Lisävirta itsessään latautuu myös vauhdilla ja sitä voidaan ladata sekä kiinteän kaapelin avulla, että MicroUSB -kaapelilla.


Tekniset tiedot:

- Akku: 9000mAh, Li-Polymer
- Output USB: Smart IC max. 5V/2.1A
- Output MicroUSB/Lightning: Smart IC max. 5V/2.1A
- Input MicroUSB/USB: 5V/2A
- Mitat: 142*74*13 mm
- Paino: 179 g

tech
tech
Paytrail
Kauppa ykkospalvelu
Raahen Ykköspalvelu Oy
Antinkankaantie 35
FI-92130, Raahe
FINLAND
puh. +35882238031
puh. 08 2238 031
tilaus@ykkospalvelu.fi
Y-tunnus: 0819667-7