ONEPLUS Buds Pro kuulokkeet, White

Etusivu > TV ja Ääni > Kuulokkeet > Nappikuulokkeet

ONEPLUS Buds Pro kuulokkeet, White
Tuotemerkki
Valmistaja
Tuotekoodi
5481100072
Minimitilaus
1 kpl
Saatavilla
Tilapäisesti loppu
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
149,00 €
ALV 24,00 %
120,16 € ALV 0,00 %
kpl
 • Älykkäämpää ääntä
  Tasapainota tehokas ääni ja puhdas hiljaisuus. Aktiivinen hybridi melunvaimennus antaa äänimaailman hallinnan sinulle. Nauti kristallinkirkkaista puheluista ja täysin henkilökohtaisesta musiikinkuuntelukokemuksesta. Huoleton akku mahdollistaa mukana kulkevan äänen, joka on studioluokkaa.
 • Älykäs adaptiivinen melunvaimennus
  Koe hiljaisuuden keidas aktiivisella hybridimelunvaimennuksella. Melunvaimennuksen huippu hipoaa jopa 40dB ja Buds Pro -kuulokkeet mukautuvat automaattisesti ja kompensoi ympäristön melua. Uppoudu syviin ääniin niin matkalla töihin kuin kahvilassa. Läpinäkyvyystilan avulla voit keskittyä musiikkiin kotona ja pysyä valppaana liikkeellä.
 • Selkeät ja äänirikkaat puhelut
  Melua vähentävät tekoälyllä toimivat melunvaimennusalgoritmit sekä kolme ENC-mikrofonit takaavat puheluiden aikana äänieristyksen, joka on tarkasti kalibroitu. Tyylikkäät ja käytännölliset kuulokkeet ovat kaarevasti muotoiltu. Muotoilu vähentää tuulen ja jäännösmelun muodostumista. OnePlus Buds Pro -kuulokkeet hallitsevat keskustelua kristallinkirkkaiden puheluiden ansiosta.
 • Uusi sukupolvi kohtaa teräväpiirtoäänen
  Edistyksellinen matalan latenssin LHDC-äänikoodekki tarjoaa toistoa joka on teräväpiirtoääntä. Tuloksena on ilmaisuvoimainen ja häikäisevä äänilaatu. OnePlus Buds Pro on lippusi eturivin paikkaan konserttitason akustiikkaan, käytitpä niitä sitten hyperreaktiiviseen pelaamiseen tai räjähtäviin elokuvailtoihin.
 • Voimakas, jykevä basso
  Koe upea basso dynaamisilla 11 mm: n kaiutinajureilla, jotka takaavat tarkan ja tehostetun ääniprofiilin, jonka tarkoitus on luoda sinuun vaikutus. Uppoudu syvään ja muokkautuvaan äänimaailmaan elävällä akustiikalla vaikuttavalla voimalla ja auktoriteetilla.
 • Paina play-nappia koko päivän
  Pysy menossa mukana jopa 38 tunnin kestävällä upealla äänentoistolla riippumatta siitä oletko liikkeellä tai jos otat rauhallisesti. Uskomattoman akunkeston ansiosta pystyt painamaan "play" -nappia koko päivän.
 • Tervetuloa Warp Charge -maailmaan
  Riko äänimuuri. Lataa 10 minuuttia, kuuntele 10 tuntia. Voit jopa ladata kotelon langattomasti Qi-sertifioiduilla latureilla. Kun puhutaan nopeasta lataamisesta, OnePlus Buds Pro saa täyden kympin.
 • Nopea ja sujuva yhdistäminen
  Yhdistä OnePlus-älypuhelimeesi heti, kun avaat latauskotelon - se toimii todellakin niin nopeasti. Koe studiotason äänitoisto missä ja milloin vain aina elokuvista peleihin ja puheluista musiikkiin.
 • Toimii joka säässä
  OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat IP55-luokiteltu veden- ja hikitiiviydeltään, joten ne sopivat täydellisesti ulkoilmaan sekä kuntosalille. IPX4-luokiteltu latauskotelon pystyy myös ottamaan mukaan kaikkialle. Pysy liikkeellä täydellisen istuvuuden ansiosta.
 • Erittäin mukavat
  Luonnollisesti kaareva, täydellisesti tasapainotettu muotoilu ja täsmälliset tiivisteet takaavat entistä paremman ja ergonomisen mukavuuden kuuntelunautinnolle tuntikausiksi. Kolmen eri silikonikorvatyynykoon ansiosta ensiluokkainen istuvuus saavutetaan vaivatta.

Kuulokkeet: IP55
Latauskotelo: IPX4
Toisto ANC päällä: Jopa 5 tuntia
Toisto ANC pois päältä: Jopa 7 tuntia
Jopa 3 tuntia Puheluaikaa
Yhdistetty toisto: Enintään 28 tuntia (ANC päällä ), 38 tuntia (ANC pois päältä)
Warp Charge
10 minuutissa 10 tuntia (latauskotelo sekä kuulokkeet)
Kuulokkeiden mitat: 32mm*23.2mm
Latauskotelo: 60.1mm*49mm*24.9mm
Kuulokkeiden paino: 4.35g
Latauskotelo: 52g

tech
tech
Paytrail
Kauppa ykkospalvelu
Raahen Ykköspalvelu Oy
Antinkankaantie 35
FI-92130, Raahe
FINLAND
puh. +35882238031
puh. 08 2238 031
tilaus@ykkospalvelu.fi
Y-tunnus: 0819667-7